DIY

Tips til drivning af forårsgrene
Ikke nok med at være en formidabel salgskoordinator, så er Carina Guldager også født med grønne fingre. Hun er i dén grad en erfarne haveekspert. Her deler hun ud af gode tips og tricks til drivning af forårsgrene i dit hjem. Selvom det er koldt og vinteren rusker udenfor, kan du sagtens tyvstarte på foråret indendørs. Drivning af havens forårsgrene i Januar, februar og marts kan med fordel gøres således:
I
Det er vigtigt at du bruger en meget skarp beskærersaks eller kniv. Grenene skæres af træet med et skarpt og skråt snit på tværs af grenen, så de nemmere kan suge vand når de kommer ind. Ikke noget med at knække eller vride grenen af.
II
Stil grenene i en vase med vand. Vintergrenene skal nu klimatiseres i et køligt rum. Dagen efter kan du tage dem med ind i stuen.
III
I løbet af en god uges tid, vil grenene begynde at skyde. Hold vandet fri for blomster og blade, så der ikke ligger noget og rådner. Skift gerne vand ofte, så du forlænger grenenes holdbarhed. 
Sorter med størst succes for drivning i vintermånederne er Birk, Hassel, Kirsebær og Pil.
Organic vase with spring branches
Bonus info

Ikke nok med at havens grene er yderst dekorative i store vaser, så er grenene også langt mere bæredygtige for klimaet end afskårne om importerede blomster fra blomsterhandleren.
Rigtig god fornøjelse!
Carina
Team Nordstjerne