Om Nordstjerne

Design med et hint af hverdagsglamour
Nordstjerne skaber og designer subtil luksus til dit hjem.
Vi er inspireret af den skandinaviske designtradition iblandet et internationalt udtryk og med en legende lyst til at udfordre det forventede.
Vi designer for at gøre vores produkter mere autentiske og mindre perfekte, hvor produkterne emmer af de hænder der har skabt dem - altid med fokus på HÅNDVÆRK, OPRIGTIGE MATERIALER og HOLDBARHED af det gode design.
Da Henriette Bach, som en af de første, introducerede smukke marmor produkter på interiørmesserne, stod forhandlerne i kø for at se, føle og fornemme det elegante materiale, men ikke alle var klar til at tage det ind i butikkerne. Det ændrede sig dog hurtigt og i dag er Nordstjerne ikke blot kendt som en af pionererne indenfor marmor, men for smukt design i holdbare, ægte materialer der komplementerer dit hjem uden at tage magten fra det.
De smukke designs og det stilsikre valg af materialer og farver har gjort Nordstjerne til en af yndlingene for både bloggere, trendsættere og designelskere i hele verden og Nordstjerne's produkter findes i mere end 30 lande rundt om i verden.
 Henriette besøger ofte Nordstjerne's leverandører i Indien og andre lande, for at sikre at kvaliteten af produkterne er høj og ikke mindst for at sikre at de mennesker der laver vores produkter har det godt.
"Vi foretrækker længerevarende samarbejder med vores leverandører, så vi kan sikre høj kvalitet gennem et godt forhold."
Det startede med 13 stykker julepynt
Efteråret 2011, Henriette Bach skærer de første hjerter og stjerner, der senere skal danne baggrunden for hendes verdensomspændende designvirksomhed.
Henriette’s mand, Peter, arbejdede i en længere periode på Grønland og havde i forbindelse med det, taget nogle bæredygtige sælskind med hjem. Henriette blev stærkt betaget af de smukke skind og straks gik hendes kreative hjerne i gang med finde ud af hvordan hun kunne bruge skindende. Hun lavede hjerter og stjerner til juletræet, og kort efter stod veninderne i kø for også at få nogle. 
Efter 13 år som stewardesse, længtes Henriette efter at udforske sine kreative sider og kombinationen af hendes kendskab til internationalt design og et talent for at spotte trends, blev grundlaget for at hun begyndte at designe sine egne produkter.
Den første kollektion af bestod af 13 stykker julepynt som hurtigt blev solgt til de danske butikker. Herefter gik det stærkt og i dag består Nordstjerne's kollektion af både julepynt og tidløse designobjekter til hjemmet i lækre, holdbare materialer.
Vi udvikler produkter med fokus på bæredygtighed i så høj grad som muligt, og gør vores bedste for at produkterne er langtidsholdbare i både design og materialer.