Mød Nordstjernerne

Henriette Bach, Stifter & Kreativ Direktør
"For mig er design enslydende med følelser og indtryk. Øjet søger smukke ting at udforske og mine hænder eftertragter at fornemme og føle materialer.
For mig opstår magien når vores sanser kombineres.
Jeg er 100% drevet af mine sanser. Min nysgerrighed bliver vækket af materialernes taktile udtryk.
Jeg designer ud fra hjerte og mavefornemmelser, ikke ud fra trends, da jeg hungrer efter det vedvarende design som kan skabe glæde i mange år.
Jeg bliver i høj grad inspireret af mine omgivelser. Mit hjem, en gåtur i skoven, en tur på stranden, rejser til storbyer og besøg på gallerier og museer er en evig kilde til inspiration for mig.
Generelt er MATERIALER, FORMER og FARVER meget fængende for mig og sætter kreative tanker i gang."

Mia Schytz, Partner & Administrativ Direktør

Hvor den kreative del af Nordstjerne trives i ureguleret kaos, er Mia's komfort zone i høj grad defineret af struktur, procedurer, regler og at få tingene til at "passe i kasserne".

Den komfort zone bliver ikke kun udfordret af det kreative miljø på kontoret og i arbejdet, men også af at være mor til meget livlig børnehavne-dreng. "At blive mor er uden tvivl det mest fantastiske der er overgået mig og min søn er det vigtigste i min verden. Han har lært mig at jeg er meget stærkere end jeg troede og kan overkomme meget mere end jeg nogensinde havde forestillet mig muligt. Han har uden tvivl udfordret mit behov for "lov & orden"! Det er som om moderskabet har udvidet min egenskab til at overkomme, agere og være.

Jeg elsker at være mor, og jeg elsker mit arbejde." 

Carina Guldager, Salgskoordinator

Vi blev ramt af Carina's entusiasme, store hjertevarme smil og positive attitude.
I Carina fandt vi en kollega hvor ÆRLIGHED, OPRIGTIGHED  og  OPTIMISME er iboende kvaliteter.
Livet har ikke altid været nemt for Carina og efter en lang periode med svær stress, er Carina nu lige så stille på vej tilbage til et balanceret arbejdsliv.

“Jeg har altid elsker Nordstjerne og har været en loyal kunde igennem lang tid, så at få muligheden for at arbejde med noget jeg har så stor en passion omkring og med mennesker der viser mig tillid og omtanke for min situation er mere end jeg havde turde håbe på."